HTML

Örökbefogadás, örökbefogadnánk

Sziasztok! A blog rólunk szól, illetve az örökbefogadásról. Szeretnénk örökbefogadni egy (két) gyermeket, keressük azokat a kismamákat, akik örökbeadnák ő(ke)t nekünk. És közben leírjuk, hogy mi is az az örökbefogadás:) E-mail elérhetőségünk: orokbefogadunk@gmail.com K+Z.

Friss topikok

Bemutatkozás

2012.08.02. 13:32 Orokbefogadnank

Ezt a naplót a hoxán indítottuk újtának, de ott nem lehet nyilvánossá tenni, így ide is duplikáljuk.
 
Itt a hoxán azzal a nem titkolt szándékkal regisztráltunk, hogy hátha találunk egy örökbeadáson gondolkodó kismamát, aki szívesen adná magán úton örökbe gyermekét. Nekünk.

33-35 éves pest megyei házaspár vagyunk, akiknek sajnos nem lehet babájuk, ezért szeretnénk örökbe fogadni. Öt éve vagyunk házasok. Saját tulajdonú házunkban lakunk. Gyermekünk nincs.

Alkalmassági határozatunkat 2011-ben kaptuk meg. Elsősorban csecsemőt szeretnénk örökbe fogadni nyílt örökbefogadással. A gyermek nemére nézve nincs megkötésünk. Határozatunk egészséges kisgyermek örökbefogadásáról szól, kisebb, korrigálható, szinten tartható betegségeket el tudunk fogadni, lehetnek ikrek, illetve testvérek örökbefogadására is alkalmasak vagyunk, 0-3 éves korig szól a határozatunk)

Úgy gondoljuk, hogy az örökbeadóknak joga van kiválasztani, hogy a gyermekét kinek adja örökbe és mi is szeretnénk jobban megismerkedni az örökbeadóval még a szülés előtt és ha lehetséges, akkor minél tovább követni a terhességet az örökbeadóval együtt. Erre szervezeteknél sajnos nincs lehetőség, ezért szeretnénk magán úton megtalálni azt a kismamát, aki minket választana gyermeke szüleinek.

Kisbabánkat mindketten nagyon várjuk. Reméljük, hogy kapunk egy esélyt arra, hogy megismerkedhessünk és gondoskodó, szerető szülei lehessünk.
 
E-mail elérhetőségünk: orokbefogadunk@gmail.com


K+Z.

Szólj hozzá!

Címkék: örökbefogadás Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://orokbefogadnank.blog.hu/api/trackback/id/tr154692230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása