HTML

Örökbefogadás, örökbefogadnánk

Sziasztok! A blog rólunk szól, illetve az örökbefogadásról. Szeretnénk örökbefogadni egy (két) gyermeket, keressük azokat a kismamákat, akik örökbeadnák ő(ke)t nekünk. És közben leírjuk, hogy mi is az az örökbefogadás:) E-mail elérhetőségünk: orokbefogadunk@gmail.com K+Z.

Friss topikok

Z. gondolata a családról

2012.08.02. 13:35 Orokbefogadnank

egy nemrégiben Z. által írt üzenetből idéznék, mert ez a szívem melengeti és mert mélyen egyetértek vele:)
K.

"Mi az életünknek a legnagyobb részét a gyerekeknek szeretnénk adni, nem a csak a vágyakozásnak vagy a próbálkozásnak. Amióta összeházasodtunk, minden lépésünket tudatosan úgy terveztük, hogy abban kiemelt helyet biztosítsunk a gyerekeknek. A házunk, a munkánk, minden róluk szól. Tudjuk jól, hogy nem lesz könnyű ez az örökbefogadásos helyzet - de melyik család élete könnyű? Szerintem mi tudatosan készültünk, készülünk a szülő szerepre, hidd el, pontosan tudjuk, hogy mit vállalunk. És nagyon szeretnénk.

Az én életem alapján azt gondolom, hogy minden családban vannak jobb és nehezebb időszakok. A kis emberek kiemelt odafigyelést, törődést igényelnek és érdemelnek, én ennek megfelelően akarom vinni az életemet. Azt gondolom, hogy a kellő szeretetet és tiszteletet megadva a család olyan erős egység, ami mindent kibír. Én a családban hiszek.

Z."

Szólj hozzá!

Címkék: család örökbefogadás Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://orokbefogadnank.blog.hu/api/trackback/id/tr264692254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása